V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


The Italian Cookery Course: Techniques, Masterclasses, Ingredients, Traditional Recipes

The Italian Cookery Course: Techniques, Masterclasses, Ingredients, Traditional Recipes
vyprodáno
Internetová cena: 576,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 720,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: měkká
Počet stran: 512
Formát: 21 x 25 cm
ISBN/EAN: 9780857831743
Nakladatel: Kyle Books
Rok vydání: 2013
Edice: kuchařky / Kuchařky

Katie has travelled the rice fields of Italy's northern provinces and the lemon groves of the south, the richly diverse urban and rural terrains and patchwork regions. She has collated recipes, techniques and ingredients to create this unique compendium of Italian food.
The Italian Cookery Course will guide you through the vast collection of famous recipes and lesser-known regional dishes, with clear instruction on how to replicate them at home.
The book is broken down into straightforward chapters including 'Meat', 'Fish', 'Dolci' and 'Cheese'. Each chapter contains 'masterclasses' on technique, revealing the practical secrets of Italian cooking and giving the reader new confidence in the kitchen.
All this is interwoven with fascinating narration about the culinary influences that have created this wonderful cuisine.

Katie and Giancarlo Caldesi own London's Caldesi Restaurant and Caffe Caldesi as well as Caledsi in Campagna in Bray.
They coauthored The Gentle Art of Preserving (2013) for Kyle Books.
Katie is the principal of their cookery school and author of The Italian Cookery Course.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy č.1 ukázka z knihy č.2 ukázka z knihy č.3 ukázka z knihy č.4 ukázka z knihy č.5 ukázka z knihy č.6 ukázka z knihy č.7

 

Další knihy od tohoto autora

Venice: Recipes Lost and Found

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: