V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.

Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení.

The How Not to Cookbook: Lessons Learned the Hard Way

Akce
The How Not to Cookbook: Lessons Learned the Hard Way
vyprodáno
Cena v akci: 174,00 Kč
Internetová cena: 376,00 Kč
Běžná cena: 470,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: tvrdá
Počet stran: 320
Formát: 19,6 x 23,8 cm
ISBN/EAN: 9780847834990
Nakladatel: Rizzoli
Rok vydání: 2010
Edice: kuchařky / Kuchařky

Learn what not to do in the kitchen from this hilarious collection of real advice by real people. Sometimes the best way to learn is to make mistakes. That’s the premise of this book—a sort of anti-cookbook. Fed up with our prevailing food culture of patronizing celebrity chefs with their rigid and often impossible instructions, Aleksandra Mir started a website to invite real people to send in their kitchen disaster stories, so that the rest of us could benefit from their experience. The result was a viral Internet phenomenon. Home cooks from around the world streamed in with advice. One thousand of their tips were then collected in this humorous and ultimately heartening and cathartic book. The packaging is as funny as the content too; it tricks you into thinking you’ve come across a vintage workhorse cookbook that’s seen its share of abuse. Don’t look here for recipes to be followed slavishly. Instead, this is a book to dip in and out of, choosing from among the wide variety of little gems that are always idiosyncratic, often opinionated, and never boring. Many will spark debate. Some may not be so practical but are wickedly funny. But the best part of the book is its reassurance that it’s okay to be human, to make mistakes.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: