V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Portugal: The Cookbook

Portugal: The Cookbook
vyprodáno
Internetová cena: 1 119,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 399,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 448
Formát: 18 x 27 cm
ISBN/EAN: 9781838664732
Nakladatel: Phaidon
Rok vydání: 2022
Edice: kuchařky / Kuchařky

Celebrate Portugal’s vibrant, globally-influenced and highly influential food culture via more than 550 classic and contemporary recipes from the acclaimed chef Leandro Carreira

With its diverse cuisine and intriguing culinary history, Portugal is a top travel destination for food lovers worldwide. Portugal: The Cookbook gathers together dishes from every region of the country, including fish and shellfish dishes from the Algarve coast, hearty stews from the Douro Valley, and the famous and beloved pastries of Lisbon. Acclaimed chef Leandro Carreira has researched more than 550 traditional recipes for home cooks that encapsulate the breadth and diversity of the food of Portugal, a country whose immense culinary influence has spread far beyond its borders.

As featured on Channel 4's Sunday Brunch

“An amazing guide and a beautiful collection of recipes that tell the tale of Portugal’s people and our gastronomic history.”– Nuno Mendes, Lisboeta

“Chef Leandro Carreira’s new cookbook proves Portugal is more than port and custard tarts.” – Thrillist

“Leandro Carriera’s debut tome is the ode to Portugal that you’ve been waiting for.” – Fine Dining Lovers

"A fresh outlook on Portuguese heritage and culture." - Ana Gonçalves, TĀTĀ Eatery

"Best read with the eye of an obsessive, but also compelling enough to make an obsessive out of anyone." – Eater

"If you can't travel to Portugal, let it come to you instead with ... chef Leandro Carreira's new book."  – Fine Dining Lovers

"For home cooks eager to learn about Portugal's foods, this is a must-have."  – Publishers Weekly 

"Enticing dishes...plenty of reading to get your teeth into." – Waitrose Weekend

Leandro Carreira cut his culinary teeth at Andoni Luis Aduriz’s restaurant, Mugaritz, in the Basque region of Spain, before arriving in London and working with Nuno Mendes at Viajante as Head Chef. His residency at Climpson’s Arch in East London, an exploration of regional Portuguese cooking, received five-star reviews. Londrino, his first restaurant, opened in Bermondsey in 2017 and his current project, The Sea, The Sea, in Chelsea has been followed by The Sea, The Sea Chef’s Table in late 2021.

ukázka z knihy #01ukázka z knihy #02ukázka z knihy #03ukázka z knihy #04ukázka z knihy #05ukázka z knihy #06ukázka z knihy #07ukázka z knihy #08ukázka z knihy #09ukázka z knihy #10ukázka z knihy #11ukázka z knihy #12ukázka z knihy #13

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: