V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


One Pot: 100 Simple Recipes to Cook Together

Novinka
One Pot: 100 Simple Recipes to Cook Together
Novinka
Internetová cena: 792,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 990,00 Kč
Skladem
Počet kusů:
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 232
Formát: 21,5 x 27,9 cm
ISBN/EAN: 9781837290604
Nakladatel: Phaidon
Rok vydání: 2025
Edice: kuchařky / Kuchařky

Celebrate the simplicity of cooking in a Dutch oven or casserole dish with 100 delicious, globally inspired recipes from Larousse

The casserole dish or Dutch oven is an essential kitchen tool for creating convenient meals without compromising on taste. In One Pot, author Amandine Bernardi presents 100 effortless recipes featuring vibrant international dishes.

This beautifully designed cookbook offers an appealing range of recipes for every occasion, from quick weeknight dinners to special gatherings. Home cooks will discover wholesome dishes like Ratatouille and Mujadara with Cauliflower; hearty mains, including Beef Bourguignon, Coq au Vin, and Moroccan Fish Stew; and sweet treats, such as Baked Apples with Honey.

With an informative guide to equipment, helpful serving suggestions, and clear dietary symbols designating vegan, gluten-free, dairy-free, and nut-free options, One Pot is perfect for novice and experienced cooks alike.

Review

‘As you may have guessed, every recipe in the book can be made in a simple Dutch oven ― don’t expect a sink full of dirty dishes and finicky specialty tools. Instead, you can revel in simple, elegant takes on ratatouille, beef bourguignon, and coq au vin (did we mention Bernardi is French?) without breaking a sweat.’ – Katie Couric Media

About the Author

Amandine Bernardi is a passionate cook and the creator of the popular website Amandine Cooking, where she regularly shares her recipes with a dedicated community of food enthusiasts. With over 275k followers on social media, her love for creating simple, delicious dishes has inspired countless home cooks. She is based in France.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7 ukkázka z knihy #8 ukkázka z knihy #9 ukkázka z knihy #10 ukkázka z knihy #11 ukkázka z knihy #12 ukkázka z knihy #13 ukkázka z knihy #14 ukkázka z knihy #15 ukkázka z knihy #16 ukkázka z knihy #17

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy