V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Modernist Bread: The Art and Science

Modernist Bread: The Art and Science
Internetová cena: 14 900,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 14 900,00 Kč
Skladem (3 ks)
Počet kusů:
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 2300
Formát: 28,3 x 35,2 cm
ISBN/EAN: 9780982761052
Nakladatel: The Cooking Lab
Rok vydání: 2017
Edice: kuchařky / Kuchařky

Modernist Bread: The Art and Science is a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet.

Created by the team that published the award-winning Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, this massive treasury of practical knowledge and groundbreaking techniques captures over four years of independent research and collaborations with leading industry professionals; the result is the most in-depth look at bread to date.

Stunning photography brings the complete story of bread to life across more than 2,300 pages—uncover its incredible history, loaves from every corner of the world, and the breath-taking beauty of scientific phenomena at work above and below the crust. In addition, you will discover innovative recipes and techniques developed by the Modernist Cuisine team that have not been published anywhere else. Housed in a sleek stainless steel case, this five-volume set contains more than 1,500 traditional and avant-garde recipes, as well as a wire-bound kitchen manual so that you can easily bring all of the recipes into the kitchen in one compact collection.

Modernist Bread is sure to become an invaluable resource for anyone who has a thirst for knowledge about bread or wants to advance their craft. This book is a call to arms for any baker—whether you are a strict traditionalist, avid modernist, home baker, restaurant chef, or an artisanal baker—to embrace the possibilities of invention and follow your inspiration to make breads in your own way.


Modernist Cuisine team is an interdisciplinary group in Bellevue, Washington, founded by Nathan Myhrvold. The team comprises scientists, research and development chefs, a full editorial and photography department, and business and marketing staff-all dedicated to advancing the science of the culinary arts through creativity and experimentation.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy č.1 ukázka z knihy č.2 ukázka z knihy č.3 ukázka z knihy č.4 ukázka z knihy č.5 ukázka z knihy č.6 ukázka z knihy č.7 ukázka z knihy č.8 ukázka z knihy č.9 ukázka z knihy č.10 ukázka z knihy č.11 ukázka z knihy č.12 ukázka z knihy č.13

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: