V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Curry Everyday: Over 100 Simple Vegetarian Recipes from Jaipur to Japan

Curry Everyday: Over 100 Simple Vegetarian Recipes from Jaipur to Japan
vyprodáno
Internetová cena: 632,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 790,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 304
Formát: 19,7 x 25,4 cm
ISBN/EAN: 9781472985996
Nakladatel: Bloomsbury Absolute
Rok vydání: 2022
Edice: kuchařky / Kuchařky

Quick, easy veggie curries for everyday.

Need a tasty dinner in a hurry? Look no further than this mouth-watering collection of veggie curries from across the globe. Exploring vegetarian curries of the world, from his native India to the Far East, via Africa and the Middle East and beyond, Michelin-starred chef Atul Kochhar turns his hand to an incredible range of delectable vegetarian dishes to form this sensational collection of everyday recipes.

Recipes include:
Mango curry from Cambodia
Vegan pad Thai from Thailand
Aubergine katsu from Japan
Shakshuka from Algeria
Masala chips from Kenya
Bunny chow from South Africa
Scrambled paneer, corn and peas from North India
Bengali daal from East India
Veg momo from Nepal
Egg curry from Sri Lanka
White bean stew from Iraq
Lentil soup from Yemen
and many, many more.

This book sees Atul go beyond his roots on a gastronomic journey to showcase recipes from around the world. With recipes ranging from quick and easy dishes to more elaborate feasts guaranteed to wow friends and family, there is something in this book for everyone.

Simple and accessible, this collection of inspiring, spiced dishes from all corners of the globe promises to be a book you will cook from again and again.

Review

"[An] excellent "global feast" of vegetarian curry recipes ... home cooks of all levels will appreciate Kochhar's uncomplicated instructions, handy substitutions, various curry spice mixes, and breads to scoop it all up ... Those looking to expand their knowledge and palates will find plenty of inspiration." --Publishers Weekly

About the Author

Atul Kochhar is a celebrated Indian chef and author of six books. He was the first Indian chef to receive a Michelin-star in 2001. He has opened restaurants across the world, from London, Marlow and Ireland to Dubai and Spain, and continues to astound with his incredible food. Atul is a regular on British television, often appearing on Saturday Kitchen, MasterChef and The Great British Menu. @atulkochhar

ukázka z knihy #01ukázka z knihy #02ukázka z knihy #03ukázka z knihy #04ukázka z knihy #05ukázka z knihy #06

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: