V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Vážení zákazníci, ve dnech 23.–26. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2024 na pražském Výstavišti.

Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené v období od 21. 5. budou zpracovány v pondělí 27. 5. Děkujeme za pochopení.

Contemporary Milanese Cooking

Contemporary Milanese Cooking
vyprodáno
Internetová cena: 632,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 790,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 240
Formát: 19,3 x 25,3 cm
ISBN/EAN: 9788867533503
Nakladatel: Guido Tommasi Editore
Rok vydání: 2022
Edice: kuchařky / Kuchařky

  • The best of Milanese cooking by one of the most renowned Milanese chef
  • Splendid illustrations, full of lively details
  • The second book to be released in the delicious Illustrated books series


A delightful culinary voyage to discover the wonderful world of Milanese cooking, presented here through a contemporary lens, yet simultaneously highlighting traditional influences as well.

The book is divided into 13 chapters, each dedicated to a particular ingredient or specific dish: brief introductions rich in curious and historical details are followed by tips on recognising the quality and seasonality of products.

The authors share priceless advice with readers. They will lead you to a reconsideration of winter vegetables, through scrumptious dishes like cabbage rolls, cauliflower cream and baked onions. You will also be introduced to the numerous culinary possibilities of cooking with offal, with traditional dishes such as Milanese tripe. Enjoy the lovely flavours of braised meat cooked in wine and broth, the refined experience of goose cassoeula, and the timeless appeal of Milanese classics like ossobuco.

For those who wish to delve into tradition while keeping a finger on the pulse of the present, Contemporary Milanese Cooking will surely not disappoint.

About the Author

Cesare Battisti was born in Milan in 1971, and is chef and owner of Milan's Ratanà restaurant since 2009, Battisti is considered one of the most exemplary cooks in the Milanese and Lombard tradition. He reinterprets dishes with flair and modern techniques, relying on raw materials from expert producers and artisans who adhere to the principles of economic, environmental and social sustainability. A member of the Slow Food Chefs' Alliance and chef ambassador of Expo 2015, Battisti is also general secretary of Ambasciatori del Gusto, a non-profit association dedicated to promoting and enhancing the Made in Italy label on a global scale, a role he has held since 2016.

Gabriele Zanatta was born in 1973 and is Milanese with Venetian and Apulian roots. After graduating with a degree in Philosophy, he now specialises in international cuisine and restaurants. He is one of the founding contributors to the Identità Golose international congress, for which he has been overseeing the Guide to the Restaurants of Italy, Europe and the World since its first edition in 2007. A journalist and instructor, Zanatta has written for numerous Italian and international publications, and he teaches on the topic of restaurant history and trends at various institutes and universities.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: