V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


The New French Wine: Redefining the World's Greatest Wine Culture

 Two-Book Boxed Set

The New French Wine: Redefining the World's Greatest Wine Culture
vyprodáno
Internetová cena: 2 552,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 3 190,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 864
Formát: 21,4 x 27,1 cm
ISBN/EAN: 9781607749233
Nakladatel: Ten Speed Press
Rok vydání: 2023
Edice: Víno, destiláty, nápoje / Kuchařky

The first definitive guide to more than 400 contemporary French wines and producers in a deluxe two-book package, from a two-time James Beard Award winner

This comprehensive and authoritative resource features more than 400 profiles of French wines, evocative photography, maps, and a region-by-region guide, plus the incisive narrative and compelling storytelling that has earned Jon Bonné accolades and legions of fans in the wine world. Packaged in a deluxe slip case and built upon years of research, The New French Wine is a one-of-a-kind book set exploring the world's most popular wine region. First examine the land through a narrative overview of the soil, growing conditions, and products particular to each area. Then turn to the second book, which is a reference guide to the producers, divided by region. From Burgundy to Bordeaux and everywhere in between, this is sure to be the resource on what modern French wine has come to mean for decades to come.

About the Author

Jon Bonné is one of the leading American voices on wine and food. Currently the managing editor of Resy, he previously spent nearly a decade as the wine editor and chief wine critic of the San Francisco Chronicle, and served as the lifestyle editor and wine columnist for MSNBC, the U.S. columnist for Decanter magazine, and the wine consultant for JetBlue Airways. His work has earned him three Roederer Awards—the most ever won by an American, including for his groundbreaking book The New California Wine—and has been recognized by the James Beard Foundation nearly a dozen times. 

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7 ukkázka z knihy #8 ukkázka z knihy #9

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: