V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Erik Dhont: Landscape Architects. Works 1999–2020

Erik Dhont: Landscape Architects. Works 1999–2020
vyprodáno
Internetová cena: 1 119,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 399,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 240
Formát: 22,7 x 29 cm
ISBN/EAN: 9783775748155
Nakladatel: Hatje Cantz
Rok vydání: 2021
Edice: Zahradní a krajinná architektura / Architektura

Landscape architecture is a form of high art for Erik Dhont, who has brought both nuance and sensitivity to various sites. Playing with flowers, grasses, shrubs or trees, he creates unique spaces, structures and textures. His timeless green paradises which are the result of true craftsmanship, are deeply rooted in the European garden tradition. They stand for longevity, evolution, dreams, and life. In this second monograph, Dhont presents his creations from over the last twenty years, combining photographs with abstract drawings, colorful planting plans, and sculptural models that reflect on his artistic approach. Intimate views of seminal creations such as the garden of fashion designer Dries van Noten immerse one into Dhont’s creative and sensual universe.
Ed. Erik Dhont, Suzanne Krizenecky, preface by Michael Jakob, text(s) by Suzanne Krizenecky, photographs by Georg Aerni, Jean-Pierre Gabriel, Reiner Lautwein, graphic design by Jurgen Persijn

About the Author

ERIK DHONT (*1962, Anderlecht) is a landscape architect who runs an office out of Brussels for over 30 years. His portfolio includes manifold realizations such as gardens, farmyards, urban development projects, and landscape restorations, commissioned both by individuals and institutions from all over the world.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7 ukkázka z knihy #8 ukkázka z knihy #9 ukkázka z knihy #10 ukkázka z knihy #11 ukkázka z knihy #12

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: