V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Truth, Love & Clean Cutlery: A Guide to the truly good restaurants and food experiences of the United Kingdom

Akce
Truth, Love & Clean Cutlery: A Guide to the truly good restaurants and food experiences of the United Kingdom
vyprodáno
Cena v akci: 390,00 Kč
Internetová cena: 699,00 Kč
Běžná cena: 699,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: měkká
Počet stran: 304
Formát: 15 x 21 cm
ISBN/EAN: 9780473432256
Nakladatel: Blackwell & Ruth
Rok vydání: 2018
Edice: Jiné / Turističtí průvodci


A guide to the United Kingdom’s truly exemplary, organic, sustainable, and ethical restaurants.

Truth, Love & Clean Cutlery: A Guide to the Truly Good Restaurants and Food Experiences of the United Kingdom is part of a series of the world’s first guides to truly exemplary, organic, sustainable, and ethical restaurants. Edited by Giles Coren, the guide features 272 inspirational restaurants from around the United Kingdom so you can easily find exemplar restaurants near you, and enjoy sustainable, ethical and simply good food. Also accompanied by an easy-to-use mobile-optimised website highlighting inspiring exemplar restaurants

www.truthloveandcleancutlery.com.

Ten per cent of the publisher’s revenue from sales of the Truth, Love & Clean Cutlery UK guidebook will benefit the Sustainable Restaurants Association, a not-for-profit social enterprise, which aids food-service businesses to work towards sustainability and guides customers towards more sustainable choices. The SRA will use this money to support its One Planet Plate campaign, helping diners use the power of their appetites wisely.

About the Author

Giles Coren is a London-based columnist and award-winning restaurant critic for The Times newspaper. He is author of the best-selling How To Eat Out, presenter of two current hit BBC TV series, Back In Time For Dinner and Amazing Hotels, and is editor-at-large of Esquire UK.

Jules Mercer is a food editor at Time Inc. (UK). She was an editor for The Great South African Cookbook and a contributor to The Sunday Times Cookbook.

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy #0 ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5 ukázka z knihy #6 ukázka z knihy #7 ukázka z knihy #8 ukázka z knihy #9 ukázka z knihy #10 ukázka z knihy #11

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: