V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Eat Weeds. A field guide to foraging

 how to identify, harvest, eat and use wild plants

Eat Weeds. A field guide to foraging
vyprodáno
Internetová cena: 672,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 840,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 224
Formát: 19 x 25 cm
ISBN/EAN: 9781760761493
Nakladatel: Thames & Hudson
Rok vydání: 2022
Edice: Zahrada / Dům a zahrada

A guide to finding, identifying and eating wild plants.

There is food within three metres of your front door. Three generations ago, it was common practice all over the world to collect this wild food; knowledge of what, where and when to forage was a necessary part of daily life. We still had lived experience of harvesting wild food with our hands. But with the advent of supermarket culture, monocultural systems of food production and escalating urbanisation, the knowledge associated with foraging has mostly been lost.

Today, we want this knowledge back. From forest to seaside, riverbank to city street - even your own yard - there is wild food and medicine available to those who know what to look for. In the face of global challenges such as climate change, food security and pandemic, we seek to empower ourselves with the information and skills that bring self-reliance and equip us to care for our families and communities.
Eat Weeds shows how you can engage with wild food sources, reconnect with the stories of our ancestors, and care for local ecologies while transforming your neighbourhood into an edible adventure.

About the Author

Diego Bonetto runs foraging workshops that teach participants how to engage with delicious wild food while starting conversations around belonging, sustainability and agency. He has collaborated with chefs, herbalists, environmentalists and cultural workers; he is also an artist passionate about using his practice to return botanical literacy to communities. Diego has been featured by Marie Claire, GQ Australia, Lonely Planet, The Sydney Morning Herald, ABC and SBS, among other media outlets.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7 ukkázka z knihy #8 ukkázka z knihy #9 ukkázka z knihy #10 ukkázka z knihy #11 ukkázka z knihy #12 ukkázka z knihy #13 ukkázka z knihy #14 ukkázka z knihy #15

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: