V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Where to Drink Wine: The essential guide to the world's must-visit wineries

Where to Drink Wine: The essential guide to the world's must-visit wineries
vyprodáno
Internetová cena: 599,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 749,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 288
Formát: 16,2 x 24,5 cm
ISBN/EAN: 9781787132252
Nakladatel: Quadrille
Rok vydání: 2018
Edice: Víno, destiláty, nápoje / Kuchařky

Wherever you are in the world, there's a winery worth visiting, a vineyard ready to be explored and a cellar packed with bottles of juicy wines begging to be drunk.

Among more than 30 countries and regions (and some 400 wineries), this book explores the classic destinations, reveals hidden gems in well-known wine country, and celebrates emerging wine-producing locations.

Where to Drink Wine travels country-by-country, region-by-region highlighting the must-visit wineries in each location. Its the definitive guide for the travelling wine-lover. Practical and evocative, colourful and comprehensive, its information covers the traditions, innovations and character of each winery and will help you decide where to go, the best tour for you, and what to expect when you get there.

From Bordeaux to New York State, Tuscany to China, let Where to Drink Wine tempt you to tour the world, estate by estate.

About the Author

Chris Losh is the editor of drinks magazine Imbibe and has been writing about wine and spirits since 1995. He began on Wine and Spirit International, before moving on to edit Wine Magazine. In 2007, he helped to set up both Imbibe magazine and the Sommelier Wine Awards, and has spent much of the last few years eating, drinking and listening to French sommeliers talk about minerality. In 2009 he was shortlisted for the Louis Roederer Feature Writer of the Year.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: