V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


The Book of Vermouth

 A bartender and a winemaker celebrate the world's greatest aperitif

The Book of Vermouth
vyprodáno
Internetová cena: 632,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 790,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 208
Formát: 17 x 23 cm
ISBN/EAN: 9781743793992
Nakladatel: Hardie Grant
Rok vydání: 2018
Edice: kuchařky / Kuchařky

With over 100 classic and modern cocktail recipes, The Book of Vermouth explores every aspect of the drink and shows just how much you can do with it, on top of a delicious Martini or Negroni.

An introductory section offers a comprehensive guide to the essentials of vermouth, including the grape varieties, production, botanicals and wormwood (the key ingredient in making the drink). The main part of the book is dedicated to the many different ways to serve, drink and store vermouth. With chapters on Vermouth Neat, Vermouth in Spring, Vermouth in Summer, Vermouth in Autumn and Vermouth in Winter, as well as Bitter Edge of Vermouth, Stirred & Up, Vermouth Party and After Dinner, the book provides recipe ideas for enjoying it on every conceivable occasion.

Vermouth is increasingly used in cooking and there are seasonal food recipes peppered throughout from chefs such as Kylie Kwong, Ben Shewing and Andreas Papadakis (Tipo 00).

Winemaker Gilles Lapalus and bartender Shaun Byrne are your expert guides to this most fashionable of drinks, this book is the must-have new release in alcohol books.

Shaun Byrne has developed his love and understanding of the beverage industry through a rich career at some of Australia’s best bars. It was while managing Melbourne institution Gin Palace that he met Gilles Lapalus, and they quickly established that Shaun’s cocktail experience and self-professed bar geekery was the perfect complement to Gilles' winemaking knowledge, leading them to establish the

Gilles Lapalus has wine flowing through his veins. The third generation of a wine-producing family from the Cluny region of Burgundy, Gilles embarked on a prestigious wine making career that has taken him across three decades to the French regions of Burgundy, Languedoc, Medoc, and Beaujolais, and further afield to Tuscany, Campania, Chili and Australia. In 2001, he moved to Australia to become the manager of biodynamic viticulture and

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: