Vážení zákazníci, ve dnech 15.–18. 5. se na vás těšíme na veletrhu Svět knihy Praha 2025 na pražském Výstavišti.
Internetové objednávky vytvořené nebo uhrazené po 13. 5. budou zpracovány v pondělí 19. 5. Děkujeme za pochopení. |
Velká domácí kuchařka
4. vydání
vyprodáno |
Internetová cena:
|
399,00 Kč
|
Běžná cena:
|
499,00 Kč |
Zboží není skladem
|
Kniha zkušených autorů z oblasti gastronomie vám nabízí recepty na tradiční jídla, která neodmyslitelně patří do české kuchyně, zajímavé lidové pokrmy, oblíbené recepty od sousedů, trochu exotiky, recepty na využití méně známých surovin, jednoduché recepty na každodenní vaření, slavnostní recepty na oslavy, Vánoce, Velikonoce či Nový rok. Najdete v ní vše od studené kuchyně, polévek přes maso, ryby, a plody moře, zeleninu, brambory, těstoviny až po moučníky a konzervování. Obsáhlá kuchařka vás v úvodu seznámí se základy bourání masa, poskytne vám informace o bylinkách a méně známých druzích zeleniny a ovoce a pak vás už čeká přes 2000 receptů s více než 500 barevnými fotografiemi. Adepti kuchařského umění by měli nejprve projít Školou vaření, která na více než 40 stranách nabízí základní postupy vaření, pečení a konzervování. Začátečníkům, ale i pokročilým při vaření pomohou stovky rad, přehledně uspořádaných v bodech. Umožňují vyvarovat se chyb, popř. je šikovně napravit. V poznámkách za recepty jsou informace o méně známých surovinách i postupech a stovky obměn přímo vyzývají k uplatnění fantazie a vybízejí k experimentování. Odkazy mezi jednotlivými kapitolami umožňují kombinovat jednotlivé chody a přílohy. Pokud se pomocí Velké domácí kuchařky denně se opakující rutina pro vás změní v zajímavou a oblíbenou činnost, splnil se záměr, s nímž autoři domácí kuchařku připravovali.
Diskuze
Přidat Váš názor
| Celá diskuze
jinou kuchařku ani nekupujte
absolutní špička... jasně,stručně, názorně popsáno ...vysvětlení ,tipy a doporučení ...vše je logické logicky tříděné projdete od studené kuchyně....... až k zavařování ...
reagovat
| Autor: roman pajdlhauser |
13.11.2017, 14:07:50
Přidat Váš názor
| Celá diskuze
|