Chléb patří již po celá staletí ke zcela základním pokrmům a obyčejný, v peci pečený bochník, který se jedl po celý týden, měl své právoplatné místo u každého rodinného stolu už odedávna. V posledních letech došlo k rozmachu výroby nejrůznějších druhů chleba, jimiž se pekárny, supermarkety a farmářské trhy snaží uspokojit vzrůstající poptávku po autentických bochnících inspirovaných recepty z různých koutů světa. A sami lidé dnes znovuobjevují radost z podomácku upečeného chleba, který nejen šetří peníze, ale souzní i se snahami o návrat ke kořenům a touhou vytvořit vlastníma rukama něco uspokojujícího.
Další knihy od tohoto autora
Další informace
ISBN/EAN:
9788073918217
Rok vydání:
2014
Diskuze
Nemá cenu překládat a nabízet knihy cizích autorů
V každé zemi jsou jiné druhy mouky s odlišnými vlastnostmi. Pokud chcete vydávat knihy o pečení, hledejte české nebo slovenské autory - pekaře. Mouku máme stejnou nebo podobnou.
Naše chleby jsou nejlepší, protože jsme na ně zvyklí.