V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Coffee Isn't Rocket Science: A Quick and Easy Guide to Buying, Brewing, Serving, Roasting, and Tasting Coffee

Coffee Isn't Rocket Science: A Quick and Easy Guide to Buying, Brewing, Serving, Roasting, and Tasting Coffee
vyprodáno
Internetová cena: 472,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 590,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 192
Formát: 19,4 x 24,8 cm
ISBN/EAN: 9780316439589
Nakladatel: Black Dog & Leventhal
Rok vydání: 2018
Edice: kuchařky / Kuchařky

Rocket science is complicated, coffee doesn't have to be! With information presented in an easy, illustrated style, and chock-full of the fool-proof and reliable knowledge of a seasoned barista, Coffee Isn't Rocket Science is the guide you always wished existed. From how coffee beans are grown, harvested and turned into coffee, the history and flavor profiles of beans from every country, to making pour-overs, iced coffee, and latte art, to the cultural practices of drinking coffee around the world, this book explains it all in the simplest way possible. All information is illustrated in charming and informative four-color drawings that explain concepts at a glance.

Review

"Coffee may not be rocket science, but despite the title, even a quick spin through this highly detailed volume suggests it might come close.... A coffee lover is sure to find plenty that's useful in this illustrated book, which is mostly about making the beverage properly."--The New York Times

About the Author

Sebastien Racineux (Author)
Sebastien Racineux is an engineering professor and barista. He founded the brewing technology "Espressologie." He has won many coffee competitions including the 2012 and 2014 Brewers Cup. He likes his Ethiopian coffee mid-morning. With Chung-Leng Tran he recently opened L'Hexagone Cafe in Paris, where he also lives.

Chung-Leng Tran (Author)
Chung-Leng Tran is a photographer turned barista. He won the France Brewers Cup in 2012. He likes an Ethiopian or Kenyon pour-over coffee in the morning and an espresso after lunch. He lives in Paris.

Yannis Varoutsikos (Illustrator)
Yannis Varoutsikos is an illustrator and graphic designer. He is artistic director at Woll Beer and founder of the website Good Manners, which sells bags and accessories for men. His favorite coffee is a cafe burundi with his grandmother. He lives in France.

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: