V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Wildness: An Ode to Newfoundland and Labrador

Wildness: An Ode to Newfoundland and Labrador
Internetová cena: 1 232,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 1 540,00 Kč
Skladem (1 ks)
Počet kusů:
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 256
Formát: 26,3 x 30,1 cm
ISBN/EAN: 9780714878232
Nakladatel: Phaidon
Rok vydání: 2019
Edice: kuchařky / Kuchařky

A stunning celebration of the bounty of the Atlantic coast, and a dazzling debut monograph from Canada's star chef

The first cookbook from acclaimed chef Jeremy Charles takes readers on a journey to Canada's rugged east coast - where wildness has a profound influence on the tasting menu at Charles's acclaimed restaurant, Raymonds, nestled in the historic port at St. John's.

Illustrated with evocative photography of finished food, ingredients, and landscape, the book's more than 160 recipes spotlight the local fare: cod, shellfish, moose, game, wild edibles, and more. Charles has written a story to accompany each recipe, along with essays about the people and landscape.

Charles has received fantastic media attention, including New York Times, Guardian, and extensive footage on the globally aired Parts Unknown with the late Anthony Bourdain.

Jeremy Charles is from Newfoundland, Canada. He cooked in Chicago and Los Angeles before returning, then opened Raymonds in 2010 and its casual sister, The Merchant Tavern. Raymonds is the only place to achieve first place on Canada's 50 Best Restaurants list for consecutive years, and is in The World's 50 Best Restaurants Discovery Series. Charles also participated in Massimo Bottura's Refettorio project in Milan.

ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5 ukázka z knihy #6

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: