V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


René Redzepi: A Work in Progress - A Journal

René Redzepi: A Work in Progress - A Journal
vyprodáno
Internetová cena: 552,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 690,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 224
Formát: 15,6 x 22 cm
ISBN/EAN: 9780714877549
Nakladatel: Phaidon
Rok vydání: 2019
Edice: kuchařky / Kuchařky

The world-famous chef René Redzepi's intimate first-hand account of a year in the life of his renowned restaurant, noma

A Work in Progress: A Journal is a highly personal document of the creative processes at noma and the challenges faced by its chefs over a twelve-month period in an unspecified year of the restaurant's history. After a month of vacation, Redzepi made a resolution to keep a journal and to dedicate a year to the creativity and well-being at noma. The result is an unusually candid, and often humorous, insight into the inner workings of one of the food world's most creative minds. Originally featured in the bestselling A Work in Progress, first published in 2013.

René Redzepi is widely recognized as one of the world's most influential chefs. After closing his world-renowned Copenhagen restaurant Noma in 2017 - where he created his inventive take on Nordic cuisine with a distinctive emphasis on regional specialties - he recently opened Noma 2.0. Redzepi also established the not-for-profit MAD symposium in 2011 to galvanize the creative potential of the global cooking community.

ukázka z knihy #1 ukázka z knihy #2 ukázka z knihy #3 ukázka z knihy #4 ukázka z knihy #5

 

Další knihy od tohoto autora

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine A Work in Progress

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: