V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Italian Breakfast

Italian Breakfast
vyprodáno
Internetová cena: 2 392,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 2 990,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 416
Formát: 23 x 33 cm
ISBN/EAN: 9781838665142
Nakladatel: Phaidon
Rok vydání: 2022
Edice: kuchařky / Kuchařky

Ferran Adrià’s elBullifoundation uses the Italian colazione to explore the concept of breakfast through the rigorous Sapiens methodology – the result of years of extensive in-depth research by experts from around the world

This in-depth encyclopedic volume, from world-renowned chef Ferran Adrià’s think tank the elBullifoundation, provides the last word on the first meal of the day. From what breakfast comprises to where it is served and consumed, its history, and how it differs around the globe, this book is the ultimate companion for all chefs and serious food enthusiasts. Guided by the unique ‘Sapiens’ methodology, and with the breakfast of Italy as its foundation, this valuable reference work redefines the way we look at what is regarded by many as the most important meal of the day.

Review

"Lavishly published." – Wall Street Journal 

"[A] doorstopper … seductive." - Bloomberg

"A deep dive into the history of breakfast." - Fine Dining Lovers

"Pick up a copy of this coffee table companion." - ES Magazine

About the Author

Ferran Adrià joined the staff of elBulli restaurant in 1984 and rapidly progressed to head chef, earning three Michelin stars and numerous other accolades. Famous for his pioneering culinary techniques, he has been widely applauded and imitated. Since elBulli’s closure in 2011, Adrià has been lecturing around the world and developing elBullifoundation, a culinary academy and think tank, on the site of the former elBulli, outside Barcelona.

ukkázka z knihy #1 ukkázka z knihy #2 ukkázka z knihy #3 ukkázka z knihy #4 ukkázka z knihy #5 ukkázka z knihy #6 ukkázka z knihy #7 ukkázka z knihy #8 ukkázka z knihy #9

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: