V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Charcuterie: How to enjoy, serve and cook with cured meats

Charcuterie: How to enjoy, serve and cook with cured meats
vyprodáno
Internetová cena: 279,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 349,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 160
Formát: 17 x 21 cm
ISBN/EAN: 9781788790376
Nakladatel: Ryland Peters & Small
Rok vydání: 2018
Edice: kuchařky / Kuchařky

"Charcuterie by Miranda Ballard makes one race to the deli counter." Country Life magazine.

This is your one-stop guide to understanding and enjoying charcuterie, with over 65 mouth-watering recipes celebrating the world of sliced meats.  

Charcuterie will teach you everything you would like to know about the history of pork and sliced meats, and will explain how to make the most of your local butchers so that every meal tastes as divine as could be. You'll learn lots of excellent little tips about how to preserve and cure your food as well as how to match the perfect drink to the flavours of your dish.

Charcuterie will provide you with a host of recipes for all types of occasions. It contains small bites such as grilled chorizo and scallops on sticks, main courses such as pork belly or duck breast, and accompaniments such as pickles and toasts.

With this book you will have everything you need to become a meaty expert, from purchasing the right cuts and curing your own meat, to creating a culinary masterpiece to impress even the most discerning of food critics.

About the Author

Miranda Ballard and her husband Roland launched their food company Muddy Boots in 2008 to promote and sell top quality, ethically farmed, beef. Miranda lives in London with Roland and their young son. 

Ukázky z knihy (pro zvětšení klikněte)

ukázka z knihy #0 ukázka z knihy #1

 

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: