V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Adriatico: Stories and Recipes from the Adriatic Coast of Italy

Adriatico: Stories and Recipes from the Adriatic Coast of Italy
vyprodáno
Internetová cena: 712,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 890,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 304
Formát: 21,7 x 27,2 cm
ISBN/EAN: 9781925418729
Nakladatel: Smith Street Books
Rok vydání: 2018
Edice: kuchařky / Kuchařky

The Italian eastern coastline of the Adriatic Sea runs from the heel of the boot-shaped peninsula at the Ionian Sea to the northern waters of the Gulf of Trieste. Along its length are rugged rocky coastlines, sandy stretches of beach, lagoons and wetlands. Spindly wooden fishing piers, white-washed walls, colourful villages and sea-facing piazze dot the 750-mile coastline. The food of the Adriatic mirrors the memories and traditions of peoples past and present who have lived on its shores, with ingredients reflecting the climate and terrain.

Adriatico’s seven chapters each showcase one of its distinct regions’ culinary character. Each community prepares their preferred pasta, rice, polenta, meat and seafood dishes with a unique flair. Join Paola on this beautiful journey as she travels the length of this unexplored coastline, passing through Puglia and the Venetian Lagoon, with its fifty islands, to find ancient food traditions still thriving

About the Author

Paola Bacchia is one of Australia's most popular Italian food bloggers. Her blog, Italy On My Mind, tells the story of family memories and their connections to food. It won awards for best food blog in 2013 and 2015 by ITALY magazine. Paola returns to Italy every year to expand her knowledge of Italian food, and its traditions and innovations. Paola previously published Italian Street Food with Smith Street Books in 2016.

Další knihy od tohoto autora

At Nonna’s Table: One Italian family’s recipes, shared with love Istria: Recipes and stories from the hidden heart of Italy, Slovenia and Croatia

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: