V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


The Nordic Kitchen: One year of family cooking

The Nordic Kitchen: One year of family cooking
vyprodáno
Internetová cena: 712,00 Kč Nejnižší cena za posledních 30 dní
Běžná cena: 890,00 Kč
Zboží není skladem
Autor:
Jazyk: anglicky
Vazba: pevná
Počet stran: 256
Formát: 19,5 x 25,3 cm
ISBN/EAN: 9781784721565
Nakladatel: Octopus
Rok vydání: 2016
Edice: kuchařky / Kuchařky

Discover the delights of fresh, Scandinavian family cooking with this book from Noma co-founder Claus Meyer.

Discover fresh, Nordic family cooking with this book from Noma co-founder Claus Meyer. With its focus on good, seasonal ingredients and lightness of touch, Nordic cuisine is perfect family food.
In this book, Claus Meyer brings the ethos that built Noma into the world's best restaurant into the home with easy-going, accessible dishes that will fit seamlessly into family life. The book is divided into four seasonal chapters so that you can get the most from the food and flavours in season. There are also features on food from the wild, including chanterelles, dandelions and blackberries.
With recipes including Creamy Root Vegetable Soup with Crispy Bacon, Braised Pork Cheeks with Beer and Plum Vinegar, Pan-fried Mullet with Cucumber and Peas in Dill Butter and Rhubarb Cake you can bring the delicious flavours of the Nordic countries into your own kitchen.

Claus Meyer is the co-founder of Noma in Copenhagen, a restaurant regularly selected as the world's best. He has published 14 cookbooks in Denmark and has hosted his own TV series, New Scandinavian Cooking, in Denmark and the US. Among his other business ventures, Meyer owns catering, fruit and chocolate supply companies. He runs a cookery school and is an affiliated professor in the Department of Food Science at the University of Copenhagen. In spring 2016 he will open a large-scale food space within the Grand Central Terminal in New York City, specifically a Nordic-themed food hall, informal restaurants and a 100-cover Nordic 'brasserie'.

Další knihy od tohoto autora

Meyer's Bakery: Bread and Baking in the Nordic Kitchen

Diskuze

Žádný příspěvek do diskuze. Přidejte svůj názor »

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: