V roce 2012 se součástí Nakladatelství Slovart stalo nakladatelství Brio. Nakladatelství Brio vydávalo ve spolupráci s předními spisovateli a výtvarníky nádherně ilustrované originální příběhy a sbírky pohádek pro děti od šesti do dvanácti let. Pro starší děti, mládež a dospělé Brio nabízelo sebrané spisy pohádek a bajek od renomovaných spisovatelů, doplněné o to nejlepší z klasické literatury celého světa. V této tradici pokračujeme také my v rámci stejnojmenné edice.


Jsme výhradní distributor nakladatelství TASCHEN pro Českou republiku


Svět knihy Praha 2015

Dovolujeme si Vás u příležitosti 21. mezinárodního knižního veletrhu Svět knihy Praha 2015 ve dnech 14. až 17. května 2015 pozvat co nejsrdečněji k návštěvě stánku NAKLADATELSTVÍ SLOVART - L003, v levém křídle průmyslového paláce na pražském Výstavišti.

Rádi bychom Vás při této příležitosti pozvali na besedu s fotografem Janem Saudkem, která se koná v sobotu 16. května od 16 hodin v Sále Rosteme s knihou a jeho autogramiádu, konající se od 17 hodin na našem stánku. Přijďte s námi oslavit jeho významné životní jubileum. Seznámíme Vás s velkou monografií SAUDEK, mapující jeho tvorbu, ale také s dalšími novinkami i připravovanými tituly a tradičně s velkou kolekcí knih o umění z dovozu.

www.svetknihy.cz

 

Doručení zdarma

Objednejte si knihy v hodnotě alespoň 900 Kč a dopravíme Vám je zdarma!

 

Dáme knihu logo

Přijímáme poukázky Dáme knihu

Aktuality

Připravujeme

Další knihy »

Bazar

Další knihy »

RSS

Přihlaste se k odběru RSS a dostávejte informace o nových knihách hned po jejich zveřejnění na stránce.

Nejdiskutovanější knihy

Novinky e-mailem

Jste knihkupec?

Vyberte si témata:






















































Váš email: